Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

8η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας, πάρκο Νέας Ελβετίας - Θεσσαλονίκη


Πρώτη ανακοίνωση
Η 8η Οικογιορτή θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο πάρκο της Νέας Ελβετίας στην περιοχή Χαριλάου από 20 ως και 22 Σεπτεμβρίου 2019. Αυτή την φορά η γιορτή είναι αφιερωμένη στην διάσωση των παραδοσιακών σπόρων.
1.
1.1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Γιορτή έχουν παραγωγοί, χειροτέχνες και μεταποιητές-παραγωγοί που έχουν ξανασυμμετάσχει σε Οικογιορτές της Θεσσαλονίκης ή σε Πανελλαδική και συμφωνούν με τα κριτήρια συμμετοχής και τον κανονισμό που έχει η τοπική Ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τα κριτήρια είναι αναρτημένα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://oikogiortithessalonikis.blogspot.com/…/blog-post_22…
Όποιοι/ιες συμφωνούν με τα κριτήρια συμμετοχής δηλώνουν την συμφωνία τους, τα πλήρη στοιχεία τους και την συμμετοχή τους στο e-mail: oikogiortithessalonikis@gmail.com . Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά, μπορούν να καλούν στο:6946982547 Δημήτρης. Προθεσμία δηλώσεων ως 31/08/2019. Δεύτερη απαραίτητη ενέργεια είναι η κατάθεση 20 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό: GR 5901717160006716118823041 Τράπεζα Πειραιώς με δικαιούχο Ιωάννη Γεωργιάδη. Πληρωμή συμμετοχής γίνεται και στο κατάστημα Biogiamas του Ανδρέα Σχίζα στην Γυμνασιάρχου Βασιλείου Μυστακίδου 2 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 6978500550 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 18:00-21:00. Συμμετοχή που δεν έχει πληρώσει τα 20 ευρώ δεν θα γίνεται δεκτή.
1.2. Όσοι/ες συμμετέχουν στην Οικογιορτή θα πρέπει να φέρουν όσους περισσότερους παραδοσιακούς σπόρους μπορούν, ώστε να κάνουμε ανταλλαγή αλλά και να χαρίσουμε στους επισκέπτες μας.
1.3. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους καρέκλες και πάγκους για τα προϊόντα τους, μπαλαντέζες, πολύμπριζο, ντουί και λάμπα οικονομίας LED, καθώς και φωτιστικό πάγκου (πορτατίφ), ώστε να υπάρχει φως στο πάγκο τους.
1.4. Το στήσιμο της Γιορτής θα γίνει από την Πέμπτη 19/09/2019 μέχρι την Παρασκευή 10:00 πμ και παρακαλούνται όλοι/ες να έρθουν νωρίτερα για να βοηθήσουν.
2. Νέοι/ες παραγωγοί που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε Οικογιορτές, αφού διαβάσουν τα κριτήρια και τα αποδεχτούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συμμετέχουν. Κατόπιν θα υπάρχει συνεννόηση ούτως ώστε να ελεγχθεί από επιτροπή της Οικογιορτής αν πληρούν τις προϋποθέσεις επί τόπου κατά την είσοδό τους στο πάρκο την 20/9/2019.
3. Νέοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες, που δεν είναι παραγωγοί, δεν μπορούν να συμμετέχουν αλλά εφόσον ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να έρθουν να παρουσιαστούν στην Γενική Συνέλευση και να βοηθήσουν. Η έγκριση της συμμετοχής τους θα ανακοινωθεί στην συνέλευση της Κυριακής 22-9 και εφόσον εγκριθούν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από επόμενη Οικογιορτή.
4. Δειγματοληπτικοί έλεγχοι από επιτροπή της Οικογιορτής θα γίνονται καθόλη την διάρκεια του τριημέρου. Αν διαπιστωθούν προϊόντα που παραβαίνουν τα κριτήρια θα αποσύρονται αμέσως και κατά περίπτωση μπορεί να αποβληθεί και ο ίδιος ο παραγωγός ή χειροτέχνης.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων-δράσεων της Οικογιορτής.
Καλή αντάμωση!

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή