Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Πρακτικά συνάντησης 27/11/16Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/11/16 στο Βιολογικό αγρόκτημα του Α.Π.Θ. η συνάντηση της ομάδας διοργάνωσης της Οικογιορτής Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση ήταν ανοιχτή προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Οικογιορτής και παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι και φίλες, ακόμη και από την Πάτρα. Περιμέναμε περισσότερους/ες από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ελπίζουμε την  επόμενη φορά να έχει περισσότερη συμμετοχή και γιατί μας αξίζει αλλά και γιατί η γιορτή είναι όλων μας. Αρχικά συζητήθηκε το θέμα (ο τίτλος) της Οικογιορτής και κατατέθηκαν 5 προτάσεις:

1.  Κυρίως θέμα γιορτής

a.       Ξεχασμένες καλλιέργειες, πρόταση στην κρίση

b.      Καθαρή τροφή

c.       Το περιβάλλον σήμερα

d.      Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

e.      Καθαρή καλλιέργεια-Καθαρό περιβάλλον

Ομόφωνα προκρίθηκε η 1e πρόταση για την γιορτή στο πάρκο της ΕΤ3, αλλά αποφασίσθηκε παράλληλα να δουλευτούν και οι άλλες προτάσεις για την γιορτή της Ν. Ελβετίας.

2. Ομάδες Εργασίας

Συγκροτήθηκαν οι παρακάτω ομάδες:

a.       ΟΜΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

b.      ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

c.       ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

d.      ΟΜΑΔΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

e.      ΟΜΑΔΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

f.        ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Στις επιμέρους ομάδες δηλώθηκαν συγκεκριμένα άτομα, αλλά χρειάζεται να εμπλουτιστούν και με περισσότερα, ώστε να πραγματοποιηθεί μια πετυχημένη γιορτή και αντάξια της ιστορίας της. Δεν βρέθηκαν προς το παρόν άτομα που θα αναλάβουν τα ηλεκτρολογικά.

3. Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την 22/01/2017 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα (11:00 π.μ.). Ζητήθηκε από όλους την επόμενη φορά να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή ώστε να προχωρήσει η γιορτή, αλλά και για να συζητήσουμε άλλες δράσεις-προτάσεις για το άνοιγμα της Οικογιορτής στην ευρύτερη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου