Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Εχθές πραγματοποιήθηκε συνέλευση για την προετοιμασία της Οικογιορτής στο πεδίο του Άρεως με τη συμμετοχή 12 ατόμων.
Αποφάσεις της χθεσινής συνέλευσης:
-  βασική και ομόφωνη απόφαση η τήρηση όλων των αποφάσεων της κάθε συνέλευσης και η μη ανατροπή τους από επόμενες
- - αποφασίστηκε η λειτουργία κυλικείου και δημιουργήθηκε μικρής ομάδα (Γιώργος Μπ - Μυρτώ) που θα προετοιμάσει και θα προτείνει λεπτομέρειες για τη λειτουργία. σε επόμενη συνέλευση
- αποφασίστηκε η αγορά 2 τεντών και η κατασκευή 8 τραπεζιών για το κυλικείο και άλλες χρήσεις (γραμματεία, εργαστήρια κλπ)
- καταγράφηκαν πρώτες προτάσεις για εκδηλώσεις και μουσική. Στην επόμενη συνέλευση θα προετοιμαστεί ένα πρόγραμμα. Η μικροφωνική θα νοικιαστεί: ήδη υπάρχουν 3 προτάσεις για να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα  
- θα δημιουργηθεί αφίσα και θα τυπωθεί σε 100-150 κομμάτια (από την Κική που έκανε της νέας Ελβετίας, η Πόπη θα τυπώσει δωρεάν τις 50-60) ενώ θα διορθωθεί και θα τυπωθεί ένα μικρό διαφημιστικό.Και τα δύο θα είναι έτοιμα μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση.
- για την διαφήμιση αποφασίστηκε να γίνουν πληρωμένες (φθηνές) διαφημιστικές εκστρατείες στο fb. Θα γίνει ξανά προσπάθεια για ανάκτηση των κωδικών της σελίδας και του event της Οικογιορτής από τον Θοδωρή.
- To τελευταίο δεκαήμερο θα κυκλοφορήσει Δελτίο Τύπου με βάση το περσινό. . Στην επόμενη συνάντηση θα σχεδιαστεί πιο συγκεκριμένα η ενημερωτική καμπάνια (ριαδιόφωνα κλπ)
- Η οικογιορτή θα ανοίξει σε νέες συμμετοχές με τις ίδιες προδιαγραφές και με κατάθεση αναλυτικης αίτησης. ΟΙ αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρις τις 25 Μαΐου και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην τελευταία συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου. Οι παλαιοί/ές συμμετέχοντες/ουσες  θα πρέπει απλά να δηλώσουν με κάποιο τρόπο τη συμμετοχή τους (είτε με μέηλ, είτε με τηλέφωνο,είτε αυτοπροσώπως)
Επόμενη συνέλευση την Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 6 μμ, στον χώρο της Οικογιορτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου