Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

2η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Γιαννιτσά-Καλεσμένοι & Δρώμενα
Η 2η ΓΙΟΡΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ,που φέτος φιλοξενείται από τον Δήμο Πέλλας, στο πάρκο Πολύκεντρου, στα Γιαννιτσά θα πραγματοποιηθεί στις 28,29,30,31Αυγούστου 2014.
- Η γιορτή περιλαμβάνει σεμινάρια, προβολές, εργαστήρια,, έκθεση με ελληνικά βιολογικά προϊόντα, ομιλίες για θέματα που αφορούν το περιβάλλον της περιοχής ( Μεταλλεία, Λουδίας κ.λ.π), θεατρικά παιδικά, έκθεση φωτογραφίας, ποδηλατάδα, συναυλίες και άλλα δρώμενα.
- Η είσοδος είναι ελεύθερη από τις 10π.μ – 24μ.μ
Πληροφορίες: 6946982547
Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

1η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στη Νικήτη Χαλκιδικής

Το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο 11-13 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Νικήτης η «1η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας», με τη συμμετοχή δεκάδων παραγωγών αγροτικών προϊόντων και χειροτεχνών από όλη την Ελλάδα. Καθημερινά θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις (εργαστήρια, σεμινάρια, συναυλίες κλπ.), ενώ η γιορτή θα λειτουργεί κάθε βράδυ 7-11μμ.
Η Οικογιορτή διοργανώνεται από την τοπική ομάδα οικογιορτής Χαλκιδικής (η οποία διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία εδώ και 6 χρόνια κάθε Αύγουστο την οικογιορτή στα Ψακούδια) και τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Σιθωνία».